Gå rett til innhold

Hårbottenbehandling

En ung mann med tatoveringer på armene vasker håret sitt med sjampo En ung mann med tatoveringer på armene vasker håret sitt med sjampo En ung mann med tatoveringer på armene vasker håret sitt med sjampo

Trikologisystem

Vackert hår kommer från en frisk hårbotten. De allra flesta av oss är bra på att ta hand om vår hud, vi kan se om den är torr, fet, röd eller irriterad. Det är dock lätt att glömma den del av huden som är täckt av hår; hårbotten. Många som kommer till oss brottas med olika hårproblem. Hår har mycket att säga om självkänsla och de flesta vill ha vackert och fylligt hår. Det kan finnas många anledningar till att håret inte är som du vill att det ska vara. Stress, hormoner och kemiska behandlingar är några av de faktorer som påverkar håret. I många fall ligger utmaningen i själva hårbotten. Fet hårbotten, mjäll och andra bakomliggande orsaker kan påverka hårväxt och hårkvalitet.

Trikologisystem är ett dermatologiskt behandlingsprogram för hårbottenproblem, utvecklat för Apollo Haircenter. Alla produkter innehåller rena och naturliga ingredienser, som skapar synergier och förstärker varandras effekter. Produkterna kan därför kombineras över de olika produktserierna och våra specialister sätter ihop ett behandlingsprogram som är noggrant anpassat efter dig och din hårbotten.

Klicka på de olika produktserierna och läs om produkterna:

Apollo hårsenter-logo i brun

Se och köp produkter från vår webbutik

Apollohair.se

Webshop Cta Mobile Webshop Cta Desktop

Kontakta Apollo Haircenter för analys och behandling

Konsultation

Grundlig analys av hår och hårbotten

På Apollo Haircenter får varje kund individuell behandling. Våra hår- och hårbottenspecialister har utbildning inom området trikologi. Som trikologer har vi gedigen kompetens inom de många hårbottenproblem som kan drabbas, samt hur dessa bäst kan behandlas.

Vid den första konsultationen gör vi en grundlig analys där vi bland annat använder en mikrokamera som förstorar hårbotten 200 gånger. Kameran hjälper oss att kartlägga hårbottens tillstånd och nivån av till exempel fett och mjäll och ger specialisten en bra utgångspunkt för att skräddarsy det bästa behandlingsprogrammet för dig.

Mikrokamera scanner en kvinnes hodebunn
Produkter fra Trikologi system

Trikologibehandling hemma och på hårcentret

För att säkerställa ett bra resultat är det viktigt med bra rutiner för hembehandling, men även regelbunden uppföljning på hårcentret. Din trikolog dokumenterar resultatet under processen genom att göra nya analyser för att se framstegen och eventuellt avgöra om behandlingen ska justeras. De flesta kombinerar därför hembehandlingar med  ångbehandlingar på hårcentret.

I över 30 år har våra specialister hjälpt kvinnor och män i alla åldrar med håravfall och hårbottenproblem. Vi har lösningar som möter dina önskemål och behov. Vårt jobb är att få dig att må bra!

Pris för behandling av hårbotten

Priset på behandlingen kommer att anpassas efter ditt individuella behandlingsprogram. Under konsultationen med oss ​​hittar vi den bästa behandlingen och rätt pris för dig.

Konsultation

Se och köp produkter från vår webbutik

Apollohair.se

Webshop Cta Mobile Webshop Cta Desktop

Kontakta Apollo Haircenter för analys och behandling

Konsultation