Gå rett til innhold

Kompletterande produkter

Trikologi Top5 Trikologi Top5 Trikologi Top5

Vackert hår kommer från en frisk hårbotten. En frisk hårbotten börjar med bra basprodukter. Oavsett om det är håravfall, fet eller torr hårbotten, mjäll eller hudsjukdomar du lider av kan våra rengörings- och balanseringsprodukter ge dig en bättre utgångspunkt. Vår "grå" trikologiserie består av tre tilläggsprodukter som ligger till grund för de flesta av våra hårbottenbehandlingar.

Mann bruker Trikologi system rensekonsentrat for hodebunnen

No. 1 – rengörande koncentrat för hårbotten

  • Antiinflammatoriskt och antiseptiskt koncentrat
  • Rengör och balanserar hårbotten
  • Används i nästan alla salongsbehandlingar

Detta effektiva, antiseptiska rengöringskoncentrat ingår i de flesta av våra hårbottenbehandlingar. Med aktiva, naturliga ingredienser som pepparmynta, eukalyptus och tea tree-olja, samt lugnande aloeextrakt, rengörs hårbotten och förbereds för nästa steg i behandlingen. Applicera före andra extrakt och schamponering. Kan orsaka lätt, övergående rodnad på särskilt känslig hud. Bör inte användas på känslig hud eller på öppna sår. De naturliga extrakten och eteriska oljorna gör att produkten kommer att ändra färg med tiden. Innehåll: 100 ml.

Trikologi system mineralmaske for hår og hodebunn

No. 21 – mineralrik mask för hår och hårbotten

  • Används som mineraliserande hårbottenbehandling
  • Särskilt lämplig för behandlingar mot håravfall, fet hårbotten och mjäll
  • Förbereder hårbotten för alla våra trikologibehandlingar

Masken är rik på naturliga mineraler, med Isochrysis galbana-extrakt (mikroalger med probiotisk effekt) och havsvatten. Särskilt lämplig för behandlingar mot håravfall, fet hårbotten och mjäll. Används som en mineraliserande hårbottenbehandling, gärna blandad med extrakt som ingår i ditt behandlingsprogram, samt förbereder hårbotten för alla typer av trikologibehandlingar. Kan även appliceras efter schamponering, som ett fuktgivande balsam för håret. Innehåll: 300 ml.

Kvinne bruker Trikologi system beskyttende hårmaske

No. 41 – skyddsmask för behandlat hår

  • Stabiliserande och skyddande mask för behandlat hår
  • Skyddar håret mot blekning, förlänger glansen och vitaliteten i färgen
  • Tillför näring och fukt så att håret stärks och känns mjukare

Stabiliserande och skyddande mask för färgat hår. Innehåller ginseng, veteproteiner, sidenproteiner, keratin, vitamin E, A och F. Återställer det naturliga pH-värdet i behandlat hår (färgat och blekt). Skyddar håret mot blekning och förstärker glansen och vitaliteten i färgen. Tillför näring och fukt så att håret stärks och känns mjukare. Innehåll: 300 ml.

Se och köp produkter från vår webbutik

Apollohair.se

Webshop Cta Mobile Webshop Cta Desktop

Kontakta Apollo Haircenter för analys och behandling

Konsultation