Artikler

Frisk hårbotten ger friskt hår

Få saker har så stor betydelse för självkänslan som håret. På Apollo Hårsenter har vi över 30 års erfarenhet av behandling av håravfall och hårbottenproblem.

» Läs mer

Specialisten besvarar frågor om håravfall

Både män och kvinnor kontaktar oss ofta med frågor kring håravfall. Nedan besvarar vår specialist Lise Østlund två av de frågor vi ofta får. 

» Läs mer

Peruker och vanliga frågor

Oavsett om orsaken är cancerbehandling, alopeci eller någon annan sjukdom kan det kännas otroligt jobbigt att tappa håret. De flesta kvinnor väljer i en sådan situation att skaffa peruk, och många kontaktar oss med sina bekymmer och frågor. Här har våra specialister besvarat några av de vanligaste frågorna vi brukar få.

» Läs mer

Håravfall kan åtgärdas!

Håret är något av det förste du tittar på när du möter någon. En viktig del av identiteten. Så vad händer om hårets utseende försämras eller det börjar falla av? För oss på Apollo Hårsenter är det en självklarhet att kunna åtgärda problemet oavsett orsak. Och lika självklart att du får en klädsam frisyr – i linje med senaste modet om du så vill.

» Läs mer

En frisk hårbotten ger dig vackrare hår

Orsaken till hårproblemen kan bero på din hårbotten. Svaret er trikologi.

» Läs mer

Du behöver inte raka huvudet

Håravfall kan vara traumatiskt, men det är enkelt att göra något åt det. På Apollo Hårcenter hittar du specialister på hårersättning som kan hjälpa dig att hitta en lösning på dina problem.

» Läs mer