Gå rett til innhold

Specialisten besvarar frågor om håravfall

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Både män och kvinnor kontaktar oss ofta med frågor kring håravfall. Nedan besvarar vår specialist Lise Østlund två av de frågor vi ofta får. 

Hårspecialist Lise Østlund har jobbat på Apollo Hårcenter Oslo i 25 år, och har stött på otaliga hår- och hårbottenproblem. Hon har lång erfarenhet av att skapa unika lösningar anpassade efter våra kunders speciella förutsättningar. 

Fråga:

Jag lider av tunt hår och har använt extensions för att kompensera för detta. Har Apollo Hårcenter någon bättre lösning för att åtgärda detta problem?

Specialisten svarar: 

Det beror på hur tunt håret är och var på huvudet håret är tunt. Traditionella extensions lämpar sig bäst för att ge håret volym runtom och längst ner, där fästena döljs av överhåret.

Apollo Hårcenter har de bästa lösningarna även när det behövs mer hår upptill. Vi specialbeställer hårsystem för den enskilda, så att du får hår med en färg, längd och struktur som liknar ditt eget hår.

Var även uppmärksam på att enskilda extensionsmetoder kan slita mycket på det egna håret. Vi har flera olika fästmetoder som ger minimalt slitage.

Spesialisten Svarer På Spørsmål Om Hårtap (1)
En blond kvinne får håret frisert hos Apollo Hårsenter
Spesialisten Svarer På Spørsmål Om Hårtap Lise Ø

Fråga:

Jag har alopecia areata, fläckvis håravfall, och har dolt fläckarna med hjälp av hårband, hästsvans och liknande men nu börjar det bli knepigt.

Har ni på Apollo Hårcenter någon lösning som kan ge mig en normal vardag? Som det är nu påverkar det både mitt jobb och sociala liv.

Specialisten svarar

Vi har unika lösningar för fläckvis håravfall. Alopecia areata kan vara väldigt oförutsägbart och det är vanligt att fläckarna kommer och går på olika ställen.

Den bästa lösningen är att sätta på små hårersättningar på de ställen där fläckarna är. Du får hår i din färg, längd och struktur specialbeställt till dig.

Håret fästs sedan permanent i hårbotten. Du kan duscha, bada och vara ute i väder och vind utan att oroa dig för håret.