Gå rett til innhold

För fet hårbotten

Trikologi Top3 Trikologi Top3 Trikologi Top3

Hos vissa personer kan problem i hårbotten begränsa hårväxten eller minska hårkvaliteten. Känner du att ditt hår blir fett strax efter att du tvättat det? Det kan komma från användning av stylingprodukter som är för feta eller fel vårdprodukter i förhållande till din hårbottens tillstånd. Fett hår kommer från en fet hårbotten. I värsta fall upplever du oönskat håravfall, då hårrötterna blir igensatta och inte kan växa igenom. Vår "gröna" trikologiserie har utvecklats speciellt för att rengöra och balansera fet hårbotten, oren hud och hyperhidros (besvärande ökad svettproduktion).

Trikologi system ekstrakt mot fet hodebunn

No. 13 – extrakt mot fet hårbotten

  • Mot fet hårbotten, oren hud och hyperhidros
  • Dämpande effekt på svett och talgkörtlar
  • Effektiv formula med naturliga ingredienser

Effektiv behandling mot fet hårbotten, oren hud och hyperhidros (irriterande ökad svettproduktion). Produkten kan därför även användas som en lugnande behandling på svett- och talgkörtlarna, om du besväras av mycket svett från hårbotten Den effektiva formulan består av 12 naturliga, lugnande ingredienser, såsom extrakt från dvärgpalm, nässlor och trollhassel, samt närande oljor från enbär, timjan, ris och apelsinskal, förutom vitamin E och F. De naturliga extrakten och eteriska oljor gör att produkten kommer att ändra färg med tiden. Innehåll: 100 ml.

Trikologi system sjampo mot fet hodebunn

No. 33 – schampo mot fet hårbotten

  • Balanserande schampo mot fet hårbotten
  • Rengör och reglerar fet hårbotten och hyperhidros

Balanserande schampo mot fet hårbotten och fett hår, med naturliga ingredienser som nässlor, venushår och vattenkrasse. Denna komposition rengör och reglerar fet hårbotten och hyperhidros (irriterande ökad svettproduktion). Används helst tillsammans med de andra produkterna i den "gröna" serien, och/eller i kombination med produkter från andra serier, men din trikolog (hårspecialist) bedömer detta tillsammans med dig utifrån en noggrann analys. Om du har långt hår rekommenderas det att använda en hårinpackning efter schamponering (applicera då endast i håret, inte i hårbotten). Innehåll: 250 ml.


 

Trikologi system talghemmende konsentrat for hodebunn

No. 53 – talghämmande koncentrat

  • Djupverkande leave-in-koncentrat
  • Har en trikologisk rengöringsfunktion
  • Lindrande effekt på fet hårbotten och hyperhidros 

Ett renande och lugnande leave-in-koncentrat med aktiva, naturliga ingredienser som kardborrerotextrakt, rosmarinextrakt, panthenol och timjanolja. Produkten verkar för att hämma talg genom att den har en trikologisk rengöringsfunktion, som ger en lugnande effekt på fet hårbotten och hyperhidros. Det senare gör att du drabbas av en besvärande ökning av svettproduktionen från huvudet, även kallat huvudsvett. Används helst tillsammans med de andra produkterna i den "gröna" serien, och/eller i kombination med produkter från andra serier, men din trikolog (hårspecialist) bedömer detta tillsammans med dig utifrån en noggrann analys. De naturliga extrakten och eteriska oljorna gör att produkten kommer att ändra färg med tiden. Innehåll: 100 ml.

Se och köp produkter från vår webbutik

Apollohair.se

Webshop Cta Mobile Webshop Cta Desktop

Kontakta Apollo Haircenter för analys och behandling

Konsultation