Gå rett til innhold

Vill du ha mer hår: Kom till oss för en timmes konsultation!

Vi vet att du förmodligen har en del frågor runt det här med håravfall och om våra hårlösningar kan passa just dig. Därför rekommenderar vi att du besöker närmaste Apollo Hårcenter för en timmes inledande konsultation. Här har vi förklarat lite mer vad denna oförpliktigande konsultation innebär.  

Konsultationstimmen handlar om DITT håravfall

När vi får din förfrågan via kontaktformuläret, ringer vi upp dig så snart som möjligt för att komma överens om en tidpunkt som passar dig. Under detta samtal samlar vi även in lite inledande information om vilka problem du upplever att ditt håravfall orsakar. Själva konsultationstimmen är oförpliktigande och du förbinder dig inte till att tacka ja till fortsatt uppföljning eller behandling*.

 

Kartläggning av håravfall och behov

Vid ditt första besök hos oss får du träffa någon av våra specialister på håravfall och hårbottenproblem. Själva konsultationstimmen äger rum i ett separat rum där ni får var i fred. Hårspecialisten hjälper dig att komma fram till vilken lösning som passar just dig och din situation bäst. Och inte minst – som klär dig bra.  

  • Vi börjar med att lyssna på hur du upplever din situation, hur håravfallet började och hur det har utvecklats. 
  • Under konsultationen tittar vi närmare på ditt hår och din hårbotten.
  • Därefter informerar vi om vilka lösningar som kan vara aktuella för dig.

Det finns många olika orsaker till håravfall. Det finns även många olika nivåer av håravfall. Därför ger vi goda råd om vilka lösningar som passar bäst när det gäller din specifika situation. Du får också tillfälle att ventilera alla de frågor du kan tänkas ha på hjärtat.

Hårlösningar som är anpassade för DIG

Om du redan under konsultationstimmen bestämmer dig för att satsa på en hårdel eller ett hårsystem från oss, kommer specialisten ta nödvändiga mått och gå igenom val av frisyr och hårfärg. Du kommer även kunna välja äkta hår i olika färger och strukturer tack vare de många hårdonationer som vi får in. Allt för att ditt nya hår ska motsvara dina önskemål.

Så är du redo att höra mer om vad som kan passa just DIG?

 

Boka konsultation

Genomgång av lösningar vid tidigt håravfall

Om håravfallet är i inledningsfasen kan ofta en kur med Trikologi System vara de bästa lösningen. En sådan kur kan bromsa håravfallet. En annan bra lösning i ett tidigt skede är att använda Toppik hårfiber som ger en illusion av mer och tjockare hår.  Toppik ger dig omedelbart de resultat du önskar, varar hela dagen och är enkelt att använda. 

 

Genomgång av lösningar vid permanent håravfall

Är håravfallet så att en hårdel eller ett hårsystem kan vara den bästa lösningen, kommer specialisten gå igenom hur en sådan lösning ska anpassas och integreras med ditt naturliga hår. Här går vi noggrant igenom de olika alternativ som finns för att hitta den bästa lösningen för dig. Målet är alltid att hjälpa dig så att du ska få en bättre vardag, med ett hår som både ser ut och känns som ditt eget. 

På alla Apollo Hårcenter har vi även referenspersoner som du kan träffa efteråt eller ringa till, efter överenskommelse, och som kan svara på alla frågor du kan tänkas ha om lösningarna.

Boka konsultation