Gå rett til innhold

Du behøver inte raka huvudet

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Håravfall kan vara traumatiskt, men det är enkelt att göra något åt det. På Apollo Hårcenter hittar du specialister på hårersättning som kan hjälpa dig att hitta en lösning på dina problem.

– Det är enkelt att göra något åt håravfall och då gjorde jag det. Det finns inga skäl att ha flint när det finns produkter som kan göra att jag får en snygg och modern frisyr, säger en av våra trogna kunder.

Många unga män plågas av stigande hårfäste, djupa vikar och en växande flint upptill men så behöver det inte vara.  Håret är en viktig del av ens personlighet och för många leder håravfall också till försämrad livskvalitet. En del blir tillbakadragna, får sämre självkänsla och blir mindre sociala.

De flesta som kommer till oss har provat alla möjliga kurer och skaffat sig en mängd kepsar och mössor för att dölja håravfallet. En sak som vi ofta får höra av dem som kontaktar oss är: ”Varför kom jag inte till er tidigare?”

Är du trött på att dölja håravfallet rekommenderar vi att du kontaktar oss för en kostnadsfri och oförpliktigande konsultation.  

Hårtap Kan Fikses (1)
Niklas får hårdelen stylet hos Apollo Hårsenter Lørenskog
Glenns spesialdesignede hårdel sitter også på mens han er på fisketur