Gå rett til innhold

Historie

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Tom - Det handlar om självförtroende

Tom är en mycket kreativ person som lever ett urbant och socialt liv i Stockholm. Han arbetar för att hjälpa människor med ätstörningar, och är också musiker och fotomodell.

- Som en modell är det bra for mig att kunna byta frisyr och styling för olika typer av uppdrag. Att ha rätt frisyr är viktigt, även för män. Trenden är nu kort på sidorna och längre på hjässan. Även om mitt naturliga hår är lockigt, kan jag med hårdel få håret som jag vill. Det tycker jag är coolt.

Trivs i rampljuset

Tom beskriver sig som flamboyant och utåtriktad, och säger att han gillar att få uppmärksamhet. Han älskar att prova nya saker, och hans vänner har blivit vana vid att han förändrar sitt utseende. -Jag har fått många komplimanger! Det är roligt att leka med olika frisyrer, och jag varierar också mellan att gå med och utan hårdelen! Det kanske inte är så vanligt, men jag har självförtroendet för att gör det. -I de yngre generationerna är det normalt att göra förändringar i utseendet. För dem är det naturligt att människor gör som de vill. Jag tycker att det borde vara självklart. Det borde vara lika enkelt att byta frisyr som att byta jacka.

Tom

Det borde vara lika enkelt att byta frisyr som att byta jacka!

Tom har fått en kul og moderne frisyre med hårerstatning fra Apollo Hårsenter