Gå rett til innhold

Historie

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Adem (36): Frisören blev överraskad!

En arbetsolycka kombinerat med mycket stress på arbetet, ledde till att Adem började att tappa håret runt år 2000. Att vännerna började skämta om hans håravfall, gjorde inte saken bättre.

Den dåliga självkänslan ledde till att han dolde huvudet under en keps eller en luva, ute som inne – oavsett väder och anledning.

– Det var inte så kul att gå på fest med keps eller hatt, men jag kände att jag inte kunde vara utan. Jag tänkte på mitt tunna hår hela tiden, och började må väldigt dåligt, säger Adem, som ursprungligen kommer från Turkiet. Det var först när han såg en annons för Apollo Hårcenter under nyåret 2015, som hans liv förändrades radikalt.

Efter att ha dolt håret i 15 år har tvåbarnsfadern äntligen fått självförtroendet tillbaka. – Jag är mycket gladare! Första gången sambon såg mig med hår, satt hon bara och stirrade på mig. Hon sa att jag såg mycket gladare och piggare ut. Jag får en massa komplimanger av folk hela tiden, och det värdesätter jag verkligen. Ända sedan jag tappade håret har jag saknat att kamma och fixa det. Nu kan jag ägna lång tid framför spegeln för att få till den rätta stylen, och det känns fantastiskt. Jag har fått livet tillbaka, säger 36-åringen.

Exakt hur naturlig hårdelen ser ut fick han bekräftat när han nyligen var på semester i Turkiet. Adem tog en tur till frisören för att putsa håret i nacken, hans eget. Men när frisören började att klippa uppe på huvudet, blev han snabbt stoppad av Drammenbon. – Jag var tvungen att berätta att det var en hårdel, och då blev han väldigt överraskad för han hade inte sett att det inte var mitt, ler Adem.

Adem

Första gången sambon såg mig med hår, satt hon bara och stirrade på mig. Hon sa att jag såg mycket gladare och piggare ut.

Adem Historie 3
Adem med naturlig og spesialtilpasset hårdel fra Apollo Hårsenter