Gå rett til innhold

Historie

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Äntligen kan jag gå utan mössa!

Julian har haft tunt hår sedan han var liten. - Det har plågat mig enda sedan förskolan.

Jag gillade inte att folk rörde vid mitt hår. Jag har en far med tunt hår och var rädd för att  jag också skulle tappa håret.  

Håret på Julians huvud blev allt tunnare

Erfarenheten med att tappa håret gick ut över självtilliten, ofta hade han inte lust med att gå ut.   - Jag ville inte prata med familjen och vänner om håravfallet, det var trist och blev väldigt svårt för mig.  Det var trist att se mig själv i spegeln. I alla år har jag känt att jag hela tiden måste vara på min vakt, ha kontroll och att ingen är bakom mig. Jag har bland annat alltid oroat mig för dagar som 17. maj och nyårsafton, eftersom jag då gärna ska göra mig fin och inte avnända  kepsen. Utan den kände jag mig helt blottad. Det var trist att se mig själv i spegeln. Länge använde jag ett slags pulver i håret och hårbotten, men blev helt enkelt deprimerad av att hålla på med det.  

 

Julian

Jag ville inte prata med familjen och vänner om håravfallet, det var trist och  blev väldigt svårt för mig.

Julian lever ett aktivt vardagsliv

  -Skating är en viktig hobby. Jag skater så mycket som möjligt, och har med brädan överallt och använder den för att ta mig från A till B. Om sommaren åker jag mycket wakeboard, dessutom är jag mycket ute med båt och badar. Kepsen har alltid varit det sista jag tar av mig. Och på vintern har jag använt mössa dygnet runt. Det slipper jag nu!  

Lösningen blev hårersättning  

Det var en bekant som tipsade Julian om hårersättningar från Apollo Hårcenter. Han gick på  en personlig konsultation och kände att det gick väldigt bra. I dag har han äntligen fått håret och frisyren han önskat sig.   - Det jag nu ser i spegeln är en karl med massa hår! Det kändes lite märkligt i början, för det ser ut som att det är mitt eget hår. Utifrån det jag kan komma ihåg har jag  faktiskt aldrig haft så mycket hår.  

Julian är väldigt nöjd med hårsystemet han har fått hos Apollo Hårcenter i Oslo. Det nya håret ser ut och känns helt äkta, och kan  enkelt stylas i olika frisyrer.  - Detta håret kan jag mixa, trixa och forma precis så som jag gillar det.  

Julian har fått en kul sveis med hårdel fra Apollo hårsenter
Julian med spesialdesignet hårerstatning fra Apollo Hårsenter