Gå rett til innhold

pH-balanserande

Trikologi Top2 Trikologi Top2 Trikologi Top2

Det är med hårbotten som med resten av kroppen; den ska vårdas. Om håret inte är så friskt som du skulle vilja så ligger utmaningen ofta i hårbotten. En obalanserad hårbotten kan orsaka fett hår, mjäll, eksem och klåda, vilket i sin tur påverkar håret. En frisk hårbotten ger å andra sidan ett glansigt och fylligare hår. Vårt "bruna" trikologisortiment består av skonsamma produkter som balanserar pH-värdet i hårbotten och används ofta i kombination med de andra produktserierna.

Trikologi system ph-balanserende ekstrakt

No. 11 – pH-balanserande extrakt

  • Skyddar och återställer hårbottens naturliga pH-balans
  • Kan även användas som underhållsbehandling efter mjällbehandling
  • Produkten kan användas som en lugnande kräm mot irriterad hårbotten

Detta är en specialprodukt med 10 aktiva ingredienser, inklusive risskal, solros- och sojaolja, panthenol, samt extrakt av blåbär, olivblad, kaktus, lotusblomma och aloe vera. Dessa aktiva ingredienser skyddar och återställer hårbottens naturliga pH-balans. Extraktet masseras lätt in i hårbotten innan schamponering. Produkten kan även användas som en lugnande kräm mot irriterad hårbotten, samt som underhåll efter behandling mot mjäll. De naturliga extrakten och eteriska oljorna gör att produkten kommer att ändra färg med tiden. Innehåll: 100 ml.

Trikologi system ph-balanserende sjampo

No. 31 – pH-balanserande schampo

  • Ett milt schampo som rengör hår och hårbotten
  • Återställer hårbottens naturliga pH-balans
  • Lämplig för alla hårtyper, lämplig för frekvent användning

Ett milt schampo som rengör hår och hårbotten och återställer hårbottens naturliga pH-balans. Den milda sammansättningen gör produkten lämplig för frekvent användning på alla hårtyper. Kan även användas för underhåll efter mjällbehandling. Innehåller naturliga, aktiva ingredienser från bland annat granatäpple, arnica, bambusav, ringblomma, provitamin B5, mentol och mjölksyra. Innehåll: 250 ml.

Trikologi system ph-balanserende serum

No. 51 – pH-balanserande serum

  • Serum med mjukgörande sidenproteiner
  • Förhindrar kluvna toppar och tar bort statisk elektricitet
  • Även för underhåll efter behandling mot mjäll och håravfall

Närande leave-in serum med mjukgörande sidenproteiner och arganolja som regenererar håret och gör det starkare och mjukare. Förhindrar kluvna toppar och tar bort statisk elektricitet. Den aktiva formulan ger håret ökad volym och återställer hårbottens naturliga pH-värde. Detta balanserande serum kan även användas för underhåll efter behandling mot mjäll och håravfall. Skölj inte. Innehåll: 100 ml.

Se och köp produkter från vår webbutik

Apollohair.se

Webshop Cta Mobile Webshop Cta Desktop

Kontakta Apollo Haircenter för analys och behandling

Konsultation