Gå rett til innhold
En mann klipper håret hos Apollo Hårsenter

Apollo Hårcenter Stockholm

I Ynglingagatan träffar du Elke, Poppi, Kirsi og Homa.

Apollo Hårcenter är en kedja av fackutbildade frisörer med specialkompetens inom håravfall och hårbottenproblem. I över 40 år har vi hjälpt kvinnor, män, barn och ungdomar med tunt hår och alla andra former av håravfall – oavsett orsak.

Vår långa erfarenhet av att möta människor med håravfall har lärt oss mycket. Att tappa håret är en svår upplevelse för de allra flesta. Vi vet att det viktigaste är att det känns bra, så vårt jobb är att se till att du blir fin i håret igen.

Lider du av tunnt hår? Ett permanent hårsystem kan vara lösningen för dig. Nu lanserar vi nya smarta lösningar och behöver modeller av båda könen och i alla åldrar för att visa de nya lösningarna.

Apollo Hårcenter är ledande i utvecklingen av olika system som ger ett naturligt, säkert och behagligt resultat. Lösningarna är så bra att de inte går att upptäcka. Hårdelen sitter permanent dygnet runt och ger dig full frihet i vardagen.

Vi ser även till att ditt befintliga hår och ditt nya hår förs samman och kan ge dig precis den mängd hår, den frisyr och den färg du vill ha. Klippning, skötsel och efterbehandling utförs av din egen hårspecialist på Apollo Hårcenter.