Gå rett til innhold

Historie

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Elisabeth (55): Det är det bästa jag har gjort!

Elisabeth från Stockholm längtar alltid till nästa besök på hårcentret.

Elisabeth hade länge lidit av att vara tunnhårig. – Oavsett hur mycket jag försökte lyckades jag aldrig hitta en frisyr som jag tyckte om. Det fungerade bara inte!  

Lösningen blev en hårdel

Elisabeth kom till Apollo Haircenter i Stockholm för fyra år sedan, och med hjälp av specialister gjorde hon ett speciellt hårsystem som fästes på hennes eget hår. "Det var en härlig känsla att få på håret första gången. Nu behöver jag inte längre gå med en hatt!

Elisabeth har ett helt avslappnat förhållande till att ha på sig hårdelen. - Hemma går jag ofta utan hår. Sedan tvättat det hänger jag upp det för att torka. Det är väldigt bekvämt!  

En tacksam Apollo-kund Elisabeth är strålande glad för sin hårdel och den hjälp hon har fått på hårcentret. Hon tvekar inte att rekommendera Apollo Haircenter till vänner och familjemedlemmar.  – Jag känner många som har tunt hår. Håravfallet är förmodligen genetiskt i vår släkt. Att besöka hårcentret i Stockholm för vård och underhåll av hårdelen har blivit något som hon ser fram emot. - Det är alltid så trevligt att komma till hårcenteret, jag längtar efter nästa besök! Att be om hjälp är det smartaste jag har gjort.

Elisabeth

Jag har provat många frisyrer: kort, långt, ljust, rött, mörkt ... det jag har nu är helt perfekt.

Elisabeth Historie 2
Elisabeth skjuler hårtapet med en naturlig hårdel fra Apollo Hårsenter

Andre historier