Gå rett til innhold

Historie

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Stian (35): Det var skönt att få tillbaka håret!

Både min pappa och mina bröder har lite hår så jag var förberedd på det, även om jag självklart gärna skulle haft håret kvar lite längre, säger Stian.

– Det kom inte som någon chock när jag började att tappa håret som 18-åring. Både min pappa och mina bröder har lite hår så jag var förberedd på det, även om jag självklart gärna skulle haft håret kvar lite längre, säger Stian.

Håravfallet ledde till dålig självbild och flitigt användande av olika huvudbonader, tills en väninna nämnde att han borde prova en hårdel. Det har han inte ångrat en sekund! – Jag tyckte det var skönt att få tillbaka allt hår, och märkte det även på självkänslan. De jag berättar det för blir alltid lika överraskade, för de har inte haft en aning om att det inte är mitt äkta hår. Jag har flera vänner som börjar bli tunnhåriga som överväger att göra samma som jag, berättar Stian.

Stian

Det var skönt att få tillbaka håret!

Stian Historie 3
Stian med blond hårdel fra Apollo Hårsenter
Stian med moderne sveis laget av hårdel fra Apollo Hårsenter