Gå rett til innhold

För mjäll

Trikologi Top4 Trikologi Top4 Trikologi Top4

Det finns flera orsaker till mjäll i hårbotten, allt från felaktig användning eller överanvändning av produkter, till jästsvamp, eksem och psoriasis – eller andra medicinska tillstånd som kräver behandling. Symtomen är hur som helst obehagliga och oönskade, och den gemensamma nämnaren är en obalanserad hårbotten. Vår "blå" trikologiserie är specialanpassade produkter med noga utvalda ingredienser som rengör och vårdar hårbotten, så att symtom som mjäll, klåda och stram hud elimineras.

Trikologi system ekstrakt mot flass

No. 14 – extrakt mot mjäll

  • Antiseptisk och rengörande funktion
  • Speciellt anpassad hårbotten med mjäll
  • Derma-rengörande, antiinflammatorisk, lugnande och antibakteriell

 

Detta är en specialprodukt med 10 aktiva, naturliga ingredienser, inklusive extrakt från rosmarin, salvia, kardborrerot och nypon, samt lugnande oljor från bitter apelsin och citronskal, förutom vitamin E och F. Dessa aktiva ingredienser gör extraktet derma-rengörande, antiinflammatorisk, lugnande och antibakteriell. Resultatet är en antiseptisk och rengörande funktion på en hårbotten med mjäll. Kan med fördel kombineras med vår "bruna", pH-balanserande serie, för en mer bestående effekt. Din trikolog kommer att kartlägga rätt kombination för dig genom en grundlig hårbottenanalys. De naturliga extrakten och eteriska oljorna gör att produkten kommer att ändra färg med tiden. Innehåll: 100 ml.

Trikologi system sjampo mot flass

No. 34 – mjällschampo

  • Mjällschampo med ömtåliga ytaktiva ämnen (ytaktiva ämnen)
  • Derma-rengörande, antibakteriell och återfuktande
  • Balanserar hårbotten, resultatet är minskad mjällproduktion 

Ett bra antimjällschampo vårdar huden i hårbotten. Vilket antimjällschampo som är rätt för dig beror på om du lider av torr eller fet mjäll. Din trikolog (hårspecialist) kommer att kartlägga detta genom en grundlig analys av hårbotten. Nej. 34 är ett effektivt men skonsamt mjällschampo med naturliga aktiva ingredienser från bland annat rosmarin, sågpalmetto och mentol samt extrakt från citron, kardborrerot, hängbjörkblad och nässlor. Dessutom innehåller den närande oljor från bitter apelsin och citron. Mjällschampot är derma-rengörande, antibakteriellt och återfuktande. Genom sina aktiva ingredienser balanserar den hårbotten och minskar mjällproduktionen. Innehåll: 250 ml.

Trikologi system konsentrat mot flass

No. 54 – koncentrat mot mjäll

  • Aktiva, naturliga ingredienser mot mjäll
  • Antiseptisk och rengörande funktion i hårbotten
  • Derma-rengörande, antiinflammatorisk, antibakteriell och lugnande

Ett djupverkande leave-in-koncentrat mot mjäll, som ger näring och lugnar hårbotten. De aktiva substanserna i bland annat salvia, rosmarin, ricinolja, panthenol, bitter apelsinolja och citronolja har en antiseptisk och rengörande funktion på en hårbotten med mjäll. Produkten är derma-rengörande, antiinflammatorisk och antibakteriell. De närande oljorna ger en lugnande effekt på en stram och torr hårbotten. Kan med fördel kombineras med vår "bruna", pH-balanserande serie, för underhåll efter mjällbehandling. Din trikolog kommer att kartlägga rätt kombination för dig genom en grundlig hårbottenanalys. Innehåll: 100 ml.

Se och köp produkter från vår webbutik

Apollohair.se

Webshop Cta Mobile Webshop Cta Desktop

Kontakta Apollo Haircenter för analys och behandling

Konsultation