Gå rett til innhold

Återfuktande

Trikologi Top6 Trikologi Top6 Trikologi Top6

Känner du att ditt hår är torrt, matt och frissigt? Händer det att du har ont och att det kliar i hårbotten? Då kanske du använder fel schampo och bör tillföra mer fukt till din dagliga egenvård. Brist på fukt gör att håret tappar sin naturliga fyllighet, glans och struktur. Torrt och sprött hår med kluvna toppar känns strävt, utan den silkeslena känsla av friskt hår. Eftersom hårbottnens kondition är avgörande för hårets kvalitet, vårdar vår "orange" Trikologi-serie hårbotten med bra, återfuktande produkter för en frisk hårbotten och ett snyggare, fylligare hår.

En kvinne tilsetter Trikologi system fuktighetsgivende konsentrat i hodebunnen

No. 25 – fuktgivande koncentrat

 

  • Aktiva ämnen tillför fukt till håret och hårbotten
  • Förhindrar uttorkning
  • Gör håret silkeslent och glänsande

Om du lider av torrt hår och torr, kliande hårbotten kan detta näringsrika koncentrat tillföra fukt till håret och lugna hårbotten. Torr hårbotten och mjäll har inte nödvändigtvis samma orsak. Därför har vi en separat Trikologi-serie för mjäll och en för fukt. Om du behöver återfuktande eller mjällbehandling kan våra erfarna trikologer (hårspecialister) hjälpa dig genom en analys av hårbotten. De aktiva substanserna i detta djupt närande koncentrat består av naturlig Jamaica Hibiscus, asiatiskt sköldbladsextrakt, pepparmyntsolja och eukalyptusolja. Den noggrant sammansatta formulan förhindrar uttorkning av huden och gör håret silkeslent och glänsande. Bör inte användas på öppna sår. Innehåll: 100 ml.

Trikologi system fuktighetsgivende sjampo

No. 35 – fuktgivande schampo

  • Mycket fuktgivande schampo med närande proteiner
  • Särskilt lämplig för torrt hår och torr hårbotten
  • Får inte användas på fet hårbotten, se "grön" serie 

Torrt hår är något de flesta kvinnor och män upplever då och då, ofta när årstiderna skiftar eller som ett resultat av vår livsstil. Brist på fukt gör att håret tappar sin naturliga fyllighet, glans och struktur. Resultatet är "dött" och matt hår och ofta en kliande hårbotten. Nr 35 är ett mycket återfuktande schampo, speciellt lämpligt för torrt hår och torr hårbotten. Innehåller naturliga ingredienser från blåklint, mimosa, indisk lotus, ricinolja och mjölksyra, samt proteiner från siden och vete, förutom vitamin E (tokoferylacetat). Används inte på fet hårbotten, använd istället vår "gröna" trikologiserie. Innehåll: 250 ml.

Se och köp produkter från vår webbutik

Apollohair.se

Webshop Cta Mobile Webshop Cta Desktop

Kontakta Apollo Haircenter för analys och behandling

Konsultation