Gå rett til innhold

För håravfall

Trikologi Top1 Trikologi Top1 Trikologi Top1

Vackert och fylligt hår börjar med en frisk hårbotten. Vår "röda" trikologiserie består av effektiva produkter med naturliga ingredienser som stimulerar blodcirkulationen i hårbotten och kan begränsa håravfall hos både kvinnor och män. Serien lämpar sig bäst i förebyggande syfte eller om håravfallet är kopplat till stress eller orsakas av medicin.

Trikologi system ekstrakt mot håravfall

No. 12 – extrakt mot håravfall

  • Ett mycket effektivt extrakt
  • Stimulerar blodcirkulationen
  • Förhindrar håravfall

Ett kraftfullt och djupverkande extrakt av bland annat citronmeliss, pepparmynta och solrosolja, samt vitamin E och F, teextrakt (Camelia sinensis), aloe och sågpalmettoextrakt (Serenoa serrulata). Extraktet stimulerar blodcirkulationen och förhindrar håravfall. Orsakar ofta lätt, övergående rodnad i huden, som ett tecken på den snabba effekten. De naturliga extrakten och eteriska oljorna gör att produkten kommer att ändra färg med tiden. Innehåll: 100 ml.

Trikologi system sjampo mot håravfall

No. 32 – schampo mot håravfall

  • Skyddar håret mot stress
  • Tar bort orenheter och miljögifter
  • Vårdar och stärker hårets struktur

 

Detta effektiva schampo stimulerar hårväxten, ger näring till håret och stärker dess struktur. Dessutom avlägsnas orenheter och miljögifter effektivt, men skonsamt. Innehåller naturliga extrakt från ginseng, hästhov, rölleka och kinabark samt mineraler som magnesium och zink, förutom mentol. Använd som ett vanligt schampo. Innehåll: 250 ml.

Trikologi system konsentrat mot håravfall

No. 52 – koncentrat mot håravfall

  • Stimulerar blodcirkulationen
  • Förhindrar håravfall
  • Används endast på områden med håravfall

Ett mycket aktivt leave-in-koncentrat som stimulerar blodcirkulationen och förhindrar håravfall. Orsakar ofta lätt, övergående rodnad i huden, som ett tecken på den snabba effekten. Bör inte användas på öppna sår. Berikad med naturliga, effektiva extrakt från aloe, sågpalmetto, ginseng och vattenkrasse, förutom olja från pepparmynta, eukalyptus, teträd och salvia. De naturliga extrakten och eteriska oljorna gör att produkten kommer att ändra färg med tiden. Innehåll: 100 ml.

Se och köp produkter från vår webbutik

Apollohair.se

Webshop Cta Mobile Webshop Cta Desktop

Kontakta Apollo Haircenter för analys och behandling

Konsultation