Gå rett til innhold

Historie

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Evy (69): Jag mår mycket bättre nu

Det var i tonåren som den före detta revisorn började bli tunnhårig. I början tappade hon inte så mycket, men det skulle bli värre med åren.

Evy hade accepterat och vant sig vid att håret var tunnt, men det var innan hon såg en bild av sig själv bakifrån och insåg hur mycket hår hon hade tappat. – Då var det inte så kul längre. Jag tyckte att folk stirrade på mig. Jag tyckte inte om att gå ut när det regnade för då blev det så tydligt hur lite hår jag hade. Så alla mina jackor hade luva, berättar tvåbarnsmamman.

Lösningen för henne blev att tvätta håret två gånger om dagen för att det skulle bli fluffigt och täckande. – Men i längden så sliter det ju så mycket, förklarar Evy. När hon såg en annons för Apollo Hårcenter i tidningen för nio år sedan, bestämde hon sig för att ge sig själv en hårdel i 60-årspresent. Livet har ändrat sig radikalt för henne efter det. Bland annat har hon gått från att tvätta håret två gånger om dagen, till två gånger i veckan. – Jag mår mycket bättre nu, och jag har bara fått positiva reaktioner. Nu är det bara de gångerna jag när jag är ute i skogen och måste ha keps, som irriterar mig. Det är för att jag tycker jag är så fin i håret, och inte vill förstöra min frisyr. Jag tycker det är viktigt att folk med hårproblem får veta att det finns bra lösningar på detta, säger Evy.

Evy

Jag tycker det är viktigt att folk med hårproblem får veta att det finns bra lösningar på detta!

Evy med ny hårdel fra Apollo Hårsenter
Evy med hårdel som gir henne en ny og moderne frisyre