Jag är helt beroende av min hårdel!

Butiksinnehavaren Hassan har aldrig haft bättre självförtroende än nu. Det tackar han hårdelen från Apollo Hårcenter för.

Jag började med hårdel eftersom det ger garanterat resultat. Bonusen är att jag ser yngre ut!

Hassan

Hassan Tariq (32) är utåtriktad och trevlig, egenskaper som kommer väl till pass som butiksinnehavare i Joker-kedjan. Han är ordentligt etablerad i Lørenskog med fru och två barn.

Strax efter att han fyllt tjugo upptäckte Hassan att han började tappa håret. Det kom inte som någon stor överraskning, flera av hans farbröder hade drabbats av kraftigt håravfall. Hassan hade närt en svag förhoppning om att han i likhet med sin pappa skulle få behålla något av håret, men dessvärre blev håravfallet bara mer och mer synligt och plågsamt. 

De första åren rakade han sig för att dölja håravfallet.

– Jag vet att många väljer att använda keps, men jag är inte den typen. För mig var det mer naturligt att raka av mig allt hår på huvudet.

Hassan blir stylet og frisert.

Leta efter lösningar

Det har alltid varit viktigt för Hassans självkänsla att ha hår. Han testade därför flera olika metoder för att få håret tillbaka. Schampon, kurer och laserbehandlingar, men inget fungerade. Som tur är var det en bekant till Hassan som tipsade honom att hårdelar kunde vara ett alternativ.

– Jag var skeptisk när jag först hörde talas om den, men jag var villig att prova allt. Jag hittade Apollo Hårcenter Lørenskog med hjälp av Google. Specialisten jag träffade var väldigt trevlig och berättade mer om hårersättningar för mig.

Hassan var rädd att det skulle se onaturligt ut, men gick med på att prova.

– Nu har jag fått specialtillverkade hårdelar och jag gillar det bara mer och mer. Jag känner till folk som har gjort hårtransplantation i utlandet, men ingen av dem har fått ett lika bra resultat som jag har med hårdel!

Hassan med tykt og fyldig hår

Bonusen är att jag ser yngre ut

Idag har Hassan en tid hos hårspecialisten Daniel eftersom det är dags att byta hårdel.

– Jag gillar att komma hit. Daniel vet precis hur jag vill ha det! Jag har fått mycket bättre självförtroende sedan jag började komma hit. Jag började med hårdel eftersom det ger garanterat resultat. Bonusen är att jag ser yngre ut!

Boka en konsultation

Våra hårspecialister hjälper dig att hitta en lösning som uppfyller dina önskemål och behov.