Håkon (26) Jag glädjer mig när det blåser

När Håkon fick frågor om han började att få måne för fyra år sedan, blev han väldigt förolämpad. Men då han studerade sitt hår i spegeln insåg han till sin stora förtvivlan att det blivit mycket tunnare. Han hade också börjat få höga vikar.

Jag glädjer mig när det blåser!

Håkon

Jag köpte allt som fanns i produktväg på marknaden som lovade mer hår, allt från piller till spray, men ingenting hjälpte. Så jag började att använda mössor överallt. Jag sa till folk att jag älskar luvor, men sanningen var att jag ville dölja håravfallet. Det gick ut över självförtroendet, och jag finstuderade mitt hår varje dag för att se hur mycket jag hade tappat, berättar Håkon.

Det slutade med att han rakade av sig allt håret för att dölja hur tunnt det egentligen var. Då 26-åringen sökte efter nya lösningar på nätet, hittade han Apollo Hårcenter, och hösten 2015 fick han ett permanent hårsystem. Nu är mitt hår precis likadant som det var innan jag tappade det . Jag känner mig som mig själv igen. Nu glädjer jag mig åt när det blåser igen, för det känns så skönt att se att håret lever sitt eget liv. Jag kommer aldrig att raka mig igen – det här kommer jag att fortsätta med, säger Håkon.