Else: Jag njuter av storstadslivet utan bekymmer 

Else är en elegant dam som älskar storstadslivet och allt det har att erbjuda på så som teater, konstutställningar och caféliv.  - Jag älskar att gå på teater och njuter av att gå på operan! Operahuset i sig själv är en upplevelse. Jag får ett inre lugn när jag kommer dit.  

Det känns som att ha fått tillbaka mitt eget hår!  

Else

Den perfekta lösningen 

  – Det är många år sedan jag började att tappa håret och för mig var det närmast en traumatisk upplevelse. Att tappa mitt tjocka, fina hår var som att mista mig själv. Det var en viktig del av min identitet.  

Else prövade först olika standardperuker, men kände sig aldrig helt bekväm med dem. Tillsammans med specialisterna hos Apollo Hårcenter i Oslo, har Else nu hittat en hårersättning som inte upplevs som något hinder i en aktiv och social vardag.   – Det med att få en  hårdel  som är fastsatt med det håret jag har kvar har varit helt fantastiskt! Det känns som att ha fått tillbaka mitt eget hår. När jag till slut fann denna lösningen, hade jag blivit en vuxen dam och hade då kort, grått hår. Jag valde att gå tillbaka till min ursprungliga hårfärg och frisyren har jag varierat flera gånger. Jag tänker inte på håret i vardagen. Det känns helt naturligt och hindrar mig inte i några aktiviteter. Det är helt enkelt toppen!