Hårbottens tillstånd påverkar håret

Håret har mycket att göra med självkänslan och de flesta önskar sig ett vackert och fyllig hår. Det kan finnas många anledningar till att håret inte är som man önskar. Stress, hormoner och kemiska behandlingar är några av de faktorer som påverkar håret. Många gånger ligger utmaningen i själva hårbotten. Fet hårbotten, mjäll och andra underliggande orsaker påverkar hårkvaliten.

 

Hos Apollo Hårcenter får varje  kund en individuell behandling. Våra specialister sätter samman ett behandlingsprogram som är noga anpassat efter dig och din hårbotten.

 

VI TAR ALLA PÅ ALLVAR!

Trikologi System går på djupet med hår- och hårbottensanalys.

Vid den första konsultationen gör vi en grundlig analys där vi bland annat använder en mikrokamera som förstorar hårbotten 200 gånger. Kameran hjälper oss att bedömma hårbottens tillstånd och nivå av till exempel fett och mjäll, och ger specialisten en god utgångspunkt för att skräddarsy det bästa behandlingsprogrammet för dig.

Dokumenterade resultat

Trikologi System är ett behandlingsprogram utvecklat för Apollo Hårcenter. Produkterna används till behandling i hårcentret och ofta i kombination med hemmabehandling. Vi dokumenterar resultaten under processens gång genom att göra nya analyser för att kunna se framgången och eventuellt avgöra om behandlingen bör justeras.

 

För att säkra ett gott resultat är det viktigt att behandlingen startas i hårcentret och att du följer det behandlingsupplägg som läggs upp för dig väldigt noga.

Trikologi System

Alla våra produkter innehåller rena och naturliga ingredienser. Kombinationer av de olika produkterna sätts samman speciellt för dig. De är utvecklade för att skapa synergier och förstärker effekten av varandra.

 

Våra hår- och hårbottenspecialister har utbildats inom fackområdet trikologi. Som trikologer har vi solid kompetens om de många hårbottenproblem man kan drabbas av, samt hur dessa bäst kan behandlas.

Apollo Hårcenter – specialister på din hårbotten

I över 30 år har våra specialister hjälpt kvinnor och män i alla åldrar med hårförlust och hårbottenproblem. Vi har lösningar som möter dina önskemål och behov. Vårt mål är att du skall må bra!

Pris

Priset på behandlingen kommer vara anpassat efter det behandlingsupplägget som är gjort för dig. På konsultationen hos oss kommer vi fram till den bästa behandlingen och det aktuella priset för dig.


Boka tid för Trikologi-behandling nu

Vackert hår kommer från en hälsosam hårbotten. Få hjälp med naturliga behandlingar - utan biverkningar.