Boka en konsultation

integritetspolicy

 

Apollo Hårcenter är Nordens största kedja av yrkesutbildade frisörer med specialkompetens inom håravfall och hårbottensproblem. Vi har över 30 års erfarenhet.  I våra hårcenter möter du dedikerade, proffisionella och modemedvetna hårspecialister som förstår din situation.

 

 

Det är helt naturlig att tappa lite hår varje dag, men vissa män tappar mer hår än andra. Inte alla trivs med en rakad frisyr. Många upplever i denna situationen att de mister en del av sin identitet och självförtroendet när utseendet ändras. 

Apollo har utvecklat flera fästmetoder för de olika hårsystemen. Detta är metoder som ger ett osynligt, behagligt och säkert resultat. Hårdelen sitter permanent dygnet runt och ger dig full frihet i vardagen. Våra dedikerade och modemedvetna hårspecialister designar och anpassar hårdelar efter noga värdering av din hårbotten och huvudets form, dina färger, din personliga stil och dina frisyrönskemål. Hårdelarna kan tillverkas i alla storlekar och  

 

Ung mann i profil som bruker hårdel. Han har skjegg, lilla skjorte og sort vest.

“Jag köpte allt som fanns i produktväg på marknaden som lovade mer hår, allt från piller till spray, men ingenting hjälpte. ”

Håkon (26)

» Les mer