Håravfall hos män: Få tillbaka mer hår!   

Även om det är helt naturligt att tappa lite hår varje dag, finns det många män som tappar mer hår än andra. En del upplever inte detta som något problem överhuvudtaget. Andra tycker det känns svårt att få stigande hårfästen, djupa vikar, en växande flint upptill eller att gradvis bli allt skalligare, särskilt i ung ålder.

Är du en av dem som känner att du håller på att förlora en del av din identitet och ditt självförtroende för att ditt utseende ändras? Tar du ofta till keps eller mössa för att dölja att du blir allt tunnhårigare? Har du testat allt, men inget hjälper? Våra hårspecialister är specialutbildade frisörer som kan det här med håravfall och som kan hjälpa dig oavsett om du är i en tidig fas eller om håravfallet har blivit mer synligt. 

Ung och håravfall: Lösningar för män

Håravfall hos män börjar som regel i tjugo- och trettioårsåldern, med ett gradvis alltmer stigande hårfäste. Håret blir tunnare överst på huvudet och vikarna tilltar sakta i storlek. Håravfall i ung ålder kan ha stor effekt på många. På våra hårcenter möter du engagerade, professionella och modemedvetna hårspecialister som förstår din situation och vet vilka lösningar som uppfyller dina önskemål och behov. 

Jag tyckte det var härligt att få håret tillbaka och det märkets omedelbart på självförtroendet

Stian, Hedmark

Beställ en oförpliktigande konsultation

Våra hårspecialister hjälper dig att hitta en lösning som uppfyller dina önskemål och behov.

Referanser

När tjejer kan använder extensions, kan även killar få hjälp med sitt håravfall!

Terje, Oslo