Bli hårmodell för Apollo Hårsenter

Vi hjälper folk som lider av håravfall. Därför har vi utvalda kunder som referenspersoner för Apollo Hårsenter. På så sätt skapar vi trygghet kring våra lösningar. En referensperson ger dig, och andra, möjlighet att prata med någon som gått igenom samma process som du och kan svara på frågor om våra lösningar.

Naturtrogna lösningar döljer håravfallet

Ingen kan se vem som är kund på Apollo Hårsenter – våra kunder är lika fina i håret som alla andra. Därför är det också många som väljer att inte berätta att de får hjälp från oss. Detta är fullt förståeligt men det kan leda till att färre hör talas om oss än om andra duktiga aktörer, vilket i sin tur leder till att vi inte får hjälpa så många som vi skulle vilja.

För att fler ska få kännedom om våra naturtrogna lösningar mot håravfall är vi ständigt på jakt efter nya modeller / referenspersoner. Folk som vågar vara öppna och villiga att dela med sig av sina erfarenheter av håravfall. Eftersom diskretion är A och O för oss har vi även många «hemliga» modeller utöver de som är beredda att exponera sig mer offentligt.

 

Kan jag bli hårmodell för Apollo Hårsenter? 

Orsakerna till håravfall är många och är något som drabbar både män, kvinnor, ungdomar och äldre. På våra hårcenter finns därför kunder i alla åldrar, från hela landet. Om du uppfyller kriterierna nedan och är beredd att exponera dig i linje med några av exemplen vi beskriver, är du välkommen att söka. 
 

Just nu letar vi efter hårmodeller som är:

Män

20–35 år


Våra hårcenter kan erbjuda rätt kandidater olika typer av modellkontrakt. Ju mer du hjälper ditt center och Apollo Hårsenter-kedjan, desto mer ger vi tillbaka. Här är några exempel:
 

Exempel 1: Håravfall – «hemlig» hårmodell

Bilderna av dig används anonymt under konsultationer med potentiella kunder.

 

Exempel 2: Håravfall – intern hårmodell

Bilderna av dig används anonymt under konsultationer med potentiella kunder, men du fungerar även som referensperson som de som överväger våra lösningar kan ringa eller träffa.

 

Exempel 3: Håravfall – offentlig hårmodell

Här söker vi dig som tycker om att prata inför kameran och är öppen för att testa nya frisyrer. Som offentlig hårmodell används bilder och filmer av dig på vår webbplats, i marknadsföringsaktiviteter samt vid konsultationer. Du blir då en av våra  värdefulla referenspersoner.

 

Exempel 4: Håravfall – «supermodell»

Här är du både en offentlig och intern modell för Apollo Hårsenter-kedjan. Du är även en lokal resurs som är villig att prata med potentiella kunder och delta i aktiviteter som ditt Apollo Hårsenter anordnar. Den här rollen kräver en del av dig men du får också mycket tillbaka.

 

 

Låter det intressant? 

 

Boka en konsultation och ta upp det med den hårspecialist du träffar så att vi kan bedöma om du är en lämplig kandidat. Välkommen!

Om du undrar över hur en konsultation går till kan du läsa mer här.

Om du vill ha mer information sätter vi dig gärna i kontakt med någon av våra befintliga hårmodeller för att du ska få bättre inblick i vad det innebär att vara modell hos oss på Apollo Hårsenter-kedjan. Kontakta oss här.