Ögonbryn

Att ha fylliga och markerade ögonbryn har blivit en trend. Oavsett om du vill ha en tillfällig lösning eller om du önskar något mer permanent så har vi lösningar som passar dina behov.

 

Toppik ögonbrynsfibrer

Vältrimmade bryn ramar in ansiktet och framhäver ansiktsuttryck. Toppik Ögonbryn är en kosmetisk produkt bestående av vax och hårfibrer som förvandlar tunna och ojämna ögonbryn till fina och täta bryn på ett ögonblick.

 

Toppik fibrer innehåller proteinet keratin som finns naturligt i hår. Detta protein tillsammans med vaxet i ögonbrynskittet ger ett bra resultat även på de tunnaste bryn. Du uppnår ett naturligt djup som inte går att få med hjälp av en vanlig penna eller skugga.

 

Snabbt och enkelt att använda både vid fest och till vardags!

 

Kom in till ditt lokala lokala Apollo Hårcenter för bra tips och för att köpa dina produkter.

 

 

Ögonbrynstransplantation

Om du önska en mer permanent lösning för dina bryn kan en transplantation vara den bästa lösningen.

 

Både kvinnor och män kan av olika anledningar ha tunna och ojämna ögonbryn. Antingen naturligt eller på grund av för kraftig ansning eller av operationsärr.  En del saknar hår ytterst på ögonbrynen vilket gör att de kan se kortare ut än normalt.

 

Vid en ögonbrynstransplantation flyttas hårsäckar från ett område i nacken och placeras på de kala eller tunna områdena på brynen. De nya håren växer ut naturligt och resultatet blir synligt efter en kort tid.

 

Få mer information eller beställ konsultation på Apollos egen transplantationsklinik.