Hur hårbotten påverkar håret

 

Håret har stor betydelse för självkänslan och de flesta vill ha ett vackert och fylligt hår. Det kan finnas många orsaker till att håret inte har det utseende man skulle önska. Stress, hormoner och kemiska behandlingar är några av de faktorer som påverkar håret. I många fall ligger utmaningen i själva hårbotten. Fet hårbotten, mjäll och andra underliggande orsaker påverkar hårkvaliteten.

På Apollo Hårcenter får varje enskild kund individuell behandling. Våra specialister sätter ihop ett behandlingsprogram som är noggrant anpassat efter dig och din hårbotten.

Vi tar alla på allvar!

 

Kontakt oss

Hode med mørkt hår bakfra blir undersøkt av hårspesialist med mikrokamera

Analys av hår och hårbotten med trikologi

Vid den första konsultationen ger vi en omsorgsfull analys där vi bland annat använder en mikrokamera som förstorar hårbotten 200 gånger. Kameran hjälper oss att kartlägga tillståndet i hårbotten och nivån av exempelvis fett och mjäll. Detta ger specialisten en god utgångspunkt för att skräddarsy det bästa behandlingsprogrammet för dig. 

Trikologi System – för din hårbotten och ett sunt hår

Trikologi System är ett behandlingsprogram specialutvecklat för Apollo Hårcenter. Produkterna används för behandling på hårcentret och ofta i kombination med hembehandling. Vi dokumenterar resultaten under processen genom att utföra nya analyser för att se framstegen och bedöma om behandlingen eventuellt bör justeras.

För att säkerställa ett bra resultat är det viktigt att behandlingen påbörjas på hårcentret och att du mycket noggrant följer det behandlingsprogram som läggs upp för dig

Tre brune, små flasker merket med trikologi. Flaskene inneholder trikologiprodukter.

Våra specialister ger dig ett sundare hår

 

Alla våra produkter innehåller och naturliga ingredienser. Vi kombinerar de olika produkterna för att skapa en sammansättning speciellt för dig. Produkterna är utvecklade för att skapa synergier och förstärker effekten av varandra.

 

 

Våra hår- och hårbottenspecialister har utbildning inom fackområdet trikologi. Som trikologer har vi gedigen kompetens om de många hårbottenproblem man kan dabbas av samt hur dessa bäst kan behandlas. 

 

Pris på hårbottenbehandling

 

Priset på behandlingen är anpassat efter ditt individuella behandlingsprogram. På konsultationstimmen hos oss identifierar vi den bästa behandlingen och rätt pris för dig.

Beställ tid för analys.

 

Bestill time for analyse